Cabana Solid Indoor Outdoor Light Filtering Tab-Tab Tab Tab Top Top Curtain Panel двойка, 54 x84

Cabana Solid Indoor Outdoor Light Filtering Tab-Tab Tab Tab Top Top Curtain Panel двойка, 54 x84

BGN 1.33

New

Налично

Кука и контур Използвайте тези дебели, платно, подобни на текстурирани завеси, за да настроите настроението във вашето Външно пространство, създайте поверителност и блокирайте слънчевата светлина, докато се отпускате . Тези панели за завеси от полиестер предлагат платно с тежкотоварно платно като усещане и са защитени от UV лъч. Конструирани със здрави закрепени на куки и контури, тези панели за завеси са защитени от UV лъч и водоустойчиви и могат да бъдат окачени на диаметър до 1,5 "диаметър. Тежък, на закрито/на открито : Изработен от водоустойчив полиестерен плат, който може да се използва на закрито или на открито. Перфектен за блокиране на слънцето, създаване на повече уединение или настройка настроението във вашето на закрито или на открито жилищно пространство. Използвайте желязо на слаб огън, за да се изправите и премахнете гънките/бръчките от опаковката . Инструкции за грижи : Открийте чисто и/или ръчно измиване.Botui Cabana Solid Indoor/Outdoor Light Filtering Tab Tab Tab Tigh Panels са проектирани да добавят стил към всяко пространство. Два панела за завеси разполагат с закопчалка за закрепване на куки и контур на панел за завеси с вътрешен диаметър за завеса с размери 1.

Те също купуват с този продукт

Lagarden 54 x120 Външен панел за завеси Tab Tab Top UV30+ Patio Pergola Porch палуба парче New
Lagarden 54 x120 Външен панел за завеси Tab Tab Top UV30+ Patio Pergola Porch палуба парче

3 lbs (1,5 kg) Съдържание на пакета : 2x външни завеси 2x Manual Sno Tice : Моля, не гладете завесата Широко приложение :

BGN 4.98
Yipa Olive Green Sheer Urtains дълги за спалня комплект панели Grommet Ombre Gradient Window Voile Tulle Drapes Полу чисти за момичета декор за стая New